Clinics

Mountainbiketehuur.nl begeleidt verschillende soorten toertochten. Van een bedrijfsuitje met borrel tot een startersclinic voor een groep vrienden. Er is een aantal standaard routes we die fietsen en uiteraard is het ook mogelijk om op maat een route uit te zetten en te begeleiden.

We richten ons vooral op plezier en energiede twee voor ons belangrijkste uitgangspunten van mountainbiken! Je kunt hier meer lezen over onze filosofie.


 

Amerongen

De 18 kilometer lange route met bijna 300 hoogtemeters ligt in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug tussen Amerongen en Veenendaal. De route loopt afwisselend over vlakke en heuvelachtige delen van de Utrechtse Heuvelrug. In 2015 is de route voor een groot deel vernieuwd en zijn er veel uitdagende singletracks aan de route toegevoegd. Het resultaat is nu een afwisselende route met veel singletracks, brede lange klimmen en leuke uitdagende afdalingen.

Schoorl

De route is in 1996 aangelegd langs de mooiste plekken in het duin. Als je start in de zuidoosthoek van de Schoorlse Duinen ga je eerst dwars door de donkere dennenbossen. De route kent hier veel hoogteverschillen. Na het bos kom je bij het open duin. Om dit weidse landschap te bewonderen moet je eerst de Zwarte Blink beklimmen. Boven op dit uitkijkpunt heb je een prachtig uitzicht. Het parkoers gaat verder door de bossen. Je rijdt dan vlak langs zee en het nieuwe natuurgebied De Kerf. De route gaat hier verder door de bossen naar het hoogste punt van de route: De Schoorlse Nok. Dit is een van de hoogste duinen van Schoorl, en zelfs van Nederland!

Clinic en bedrijfsuitje
Prof foto 1
DSC02234
Prof foto 5
mountainbike
Schoorl

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om begeleid te fietsen? Neem dan contact op via info@mountainbiketehuur.nl