Over ons

Een klein stukje over ons. Wij houden van fietsen. We zijn geen professionele wielrenners of mountainbikers, maar fietsen voor ons plezier. Het maakt ons blij, het werkt verslavend én grensverleggend en het houdt ons gezond en daadkrachtig. Met onder andere de Tour for Life, Marmotte, Joberg-2-C, Amstel Gold Race, Ronde van Vlaanderen, Veenendaal – Veenendaal en nog veel meer prachtige avonturen hebben wij de nodige kilometers afgelegd.

Het gevoel dat wij hebben na een lange zondagse ochtendrit, een zware toertocht in Frankrijk of een mooi singletrack parcours in Nederland, willen wij iedereen laten beleven. Daarom stellen wij je in staat om op een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier een mountainbike te huren en zelf te ervaren welke positieve invloed fietsen op je leven heeft.

Enthousiast en persoonlijk

Over ons - Tomas en Rutger van mountainbiketehuur.nl

Dat je van fietsen blij wordt hebben we hopelijk al duidelijk gemaakt. Daarnaast garanderen we dat je ook van onze service blij wordt. Wij houden namelijk van persoonlijk contact en behandelen mensen daarom zoals wij zelf behandeld willen worden. Open, eerlijk en servicegericht. Het is heel simpel; wij zijn (pas) blij als jij dat bent!

Rutger en Tomas