Franchise

Franchisenemers gezocht

Voor de landelijk uitrol van www.mountainbiketehuur.nl zijn wij op zoek naar enthousiaste en ondernemende mountainbikers!

Mountainbiketehuur.nl:

Wij houden van fietsen en fietsen voor ons plezier. Het maakt ons blij, het werkt verslavend en grensverleggend. Wij garanderen dat onze klanten ook blij worden van onze service. Wij houden namelijk van persoonlijk contact en behandelen mensen daarom zoals wij zelf behandeld willen worden. Open, eerlijk en servicegericht. Het is heel simpel; wij zijn (pas) blij als de huurder dat is! Klink dit als een cliché? Lees hier de ervaringen van onze huurders.

Het Concept:

Het verhuren van MTB’s via www.mountainbiketehuur.nl is inmiddels een bewezen concept en als onze franchisenemer profiteer jij onder andere van onze;

- geavanceerde online planningstool;
- kennis, kunde en ervaring over het verhuren van MTB’s;
- inkooprelaties;
- voorwaarden, huurovereenkomsten, contracten etc;
- naam, netwerk, marketing etc.

Kortom, wij verzorgen alles, zodat jij je alleen bezig houdt met wat je leuk vindt: het verhuren van fietsen en mensen blij maken.
Als franchisenemer van www.mountainbiketehuur.nl kun je overigens perfect de combinatie met een andere inkomstenbron of parttime baan maken. Dus  reageer ook als je op zoek bent naar extra omzet en / of traffic naar je huidige business.

Onze service:

Op onze site kan men snel en eenvoudig online een kwalitatief goede MTB huren voor elke periode. Elke MTB die Mountainbiketehuur.nl verhuurt, wordt volledig op maat afgesteld en uiteraard krijgt iedere huurder een duidelijke uitleg over de fiets en tips over het weggebruik. De MTB’s zijn van het merk Sensa en afgemonteerd met een mix van XT, Deore en Alivio. Iedere fiets is voorzien van een pompje en een zadeltas met bandenlichters, reserveband en multitool. Huurders krijgen standaard een helm, bidon en bril mee en gaan dus meteen veilig en onbezorgd op pad. Ook verhuren en verkopen wij in bepaalde gevallen extra’s als schoenen en voedingen. Uiteraard ben je vrij om dit aanbod te vergroten met bijvoorbeeld begeleid fietsen, koffie met appeltaart, wielerkleding en ga maar door.

Jij:

Klantgerichte instelling;
- (Basis)technische kennis van MTB’s;
- Vrije opslagruimte (overdekt en afgesloten);
- Uitstekende bereikbaarheid per telefoon en email;
- Flexibele werkinstelling;
- Herkenning in onze normen en waarden;
Eigen onderneming, ondernemend en enthousiast
Humor

En nu:

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op via  info@mountainbiketehuur.nl

Tot snel.